TURVAKOHDE.FI – SÄHKÖINEN PELASTUSSUUNNITELMAPALVELU

Turvakohde.fi on Talokeskuksen uusi sähköinen pelastussuunnitelma-palvelu, joka on saumattomasti integroitu kiinteistöalan toiminnanohjaus-järjestelmään Tampuuriin. Palvelun avulla taloyhtiöt ja liikekiinteistöt saavat lakisääteiset pelastussuunnitelmat nettiin ja siten helposti asianomaisten käytettäviksi.


”Valitsimme IWA:n Turvakohde.fi-palvelun toteuttajaksi koska olimme saaneet hyviä kokemuksia aiemmista Tampuuri Tablet iOS ja Android kehitysprojekteista heidän kanssaan. IWA:n kehitystiimi sai Turvakohde.fi-palvelun kehitettyä aikataulussa ja alan parhaita käytäntöjä vastaavalla laadulla. Voin suositella IWA:aa vastaaviin toiminnallisten verkkopalveluiden kehitysprojekteihin.”

Juha Raitanen, Vice President, REM Services, Talokeskus Yhtiöt Oy


Talokeskus valitsi IWA:n toteuttamaan palvelun kesällä 2016. IWA valitsi palvelun taustateknologiaksi avoimen lähdekoodin Ruby on Rails ohjelmointikehyksen, joka yhtiön tyypillisin lähestymistapa toiminnallisten verkkopalveluiden kehityksessä. Turvakohde.fi palveluun tehtiin loppukäyttäjille näkyvän pelastussuunnitelma osion ohella useita hallintaominaisuuksia, sisältäen pelastussuunnitelmien luonnin ja kohteiden auditoinnin.

IWA toteutti palvelun perusversion käyttäen iteratiivista Scrum-projektimallia. Talokeskuksen pelastussuunnitelmista vastaavat henkilöt ja IWA tapasivat säännöllisin väliajoin projektin aikana, joka mahdollisti hyvän läpinäkyvyyden etenemisestä ja varmisti että kehitys pysyi jatkuvasti oikeilla raiteilla. Perusversion kehityksen jälkeen IWA on jatkanut palvelun lisäominaisuuksien kehitystä.

”Kiinteistö- ja rakennusala on IWA:lle tärkeä sektori ja meillä on ilo työskennellä Suomen johtavan kiinteistöalan toiminnanohjausjärjestelmän toimittajan Talokeskuksen kanssa. Turvakohde.fi projekti oli erittäin mielekäs, joska saimme käyttää kehityksessä meille tuttua Ruby on Rails ohjelmointikehystä ja iteratiivista kehitysmallia. Olemme myös hyvin tyytyväisiä siitä että pääsimme kantamaan oman kortemme kekoon turvallisuusmielessä tärkeiden pelastussuunitelmien digitalisoinnissa, jotka saattavat pelastaa ihmiselämiä tulevaisuudessa.” , kertoo Rami Korhonen, IWA Oy:n CEO.

Lisätiedot:

Rami Korhonen
rami@iwa.fi
+358 40 730 7813